1111

Vijesti

Kako natjerati mačku da se brzo prilagodi novoj sredini?

Kada mačke i psi prvi put dođu kući, postat će vrlo nervozni jer ne razumiju okolinu i osoblje, posebno štence.Trebate znati da se mačke vrlo lako razbole i imaju loše uvjete kada su preplašene.Pa kako natjerati mačke da se brzo prilagode novom okruženju?

mačke se prilagođavaju okolini

1. stvorite tiho i ugodno okruženje za mačke, dopustite mački da se brzo prilagodi i razumije okolnu okolinu i ne dopustite previše ljudi da je dira.Na to roditelji trebaju obratiti pozornost.Potrebno je vrijeme da se mačke prilagode novoj sredini.

 微信图片_20220527183958

2. pripremite udobno gnijezdo za kućne ljubimce za mačke, i pripremite hranu za mačke kako bi mačke znale da je dobra i da nije neprijateljska.Naravno, mačke će imati bolji odnos s vlasnikom.

 

3. Vlasnik bi trebao provoditi više vremena s mačkama, znajući da mačkama treba ne samo ugodno životno okruženje, već i netko tko će ga pratiti u to vrijeme.Roditelji svaki dan provode neko vrijeme sa svojim mačkama kako bi ih upoznali s okolinom.Bit će u redu nakon što se glumci upoznaju s okolnim okruženjem.

 

Podsjetnik: nakon što se mačka upozna s okolinom, potrebno je provesti stručnu obuku mačke.Nakon što mačka stigne u novu sredinu, vrlo joj je važno mjesto na kojem prvi put spava i prvi put ide na WC.Kada pas nije razvio ove navike, vlasnik bi ga trebao učinkovito usmjeravati da razvije dobre navike.

Posjetitiwww.petnessgo.comznati više detalja.

微信图片_20220527184022


Vrijeme objave: 27. svibnja 2022